ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ JOLLY-MEC

.....

 

ΤΖΑΚΙΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ  

 

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ 
Η υψηλή ισχύς επιτυγχάνεται χάρις σε μια σειρά από καινοτομίες , βασική εξ’αυτών το Onduling system (κυματοειδής επιφάνεια του θαλάμου καύσης), με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Jollymec.
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΩΣ 12 ΜΕΤΡΑ
Δυνατότατα αεραγωγών έως και 12 μέτρα απόσταση από το σημείο του τζακιού , χωρίς υποβοήθηση με επιπλέον μοτέρ , για όλα τα αερόθερμα μοντέλα συμπεριλαμβανομένων και των ένθετων εστιών μετατροπής της σειράς Universaljolly.
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΩΣΗ
Η εργοστασιακή μόνωση εξασφαλίζει την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα , απλοποιεί την τοποθέτηση , μειώνει το συνολικό κόστος εγκατάστασης και ελαχιστοποιεί τις απώλειες θερμότητας από το εξωτερικό τοίχωμα του τζακιού. Ισχύει για τις σειρές Aerjolly και Superjolly.
ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ
Ενσωματωμένος υγραντήρας που δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση της θέρμανσης , αποφεύγοντας το πρόβλημα ξήρανσης του αέρα που παρατηρείται σε αερόθερμα συστήματα θέρμανσης.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΤΕΡ
Το χειριστήριο των ανεμιστήρων λειτουργεί σε εννέα διαβαθμίσεις. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει απόλυτο έλεγχο στην παροχή του θερμού αέρα αλλά και καλύτερο έλεγχο στη στάθμη θορύβου του ανεμιστήρα. Επίσης σε όλα τα αερόθερμα μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης θερμοστάτη από το χειριστήριο για αυτόματη εκκίνηση ή παύση της λειτουργίας του ανεμιστήρα. Προαιρετικά μπορεί να λειτουργήσει και με τηλεκοντρόλ.

 
CALDOCONTROL
Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα προσαρμογής και αυτόματου έλεγχου της καύσης που μειώνει την κατανάλωση του ξύλου ώστε να καίγεται μόνο όσο ξύλο χρειάζεται για να πάρουμε την επιθυμητή θερμοκρασία,  και όχι περισσότερο. Εμποδίζει την άσκοπη καύση του καυσίμου, μειώνοντας έτσι το κόστος χρήσης και μεγιστοποιώντας τον χρόνο καύσης των ξύλων. Ελέγχει είτε την είσοδο του αέρα καύσης είτε την έξοδο των καπναερίων. Είναι εγκατεστημένο στις σειρές Superjolly Universaljolly και Foghet.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όλα τα μοντέλα της JOLLYMEC καλύπτουν τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις όπως αυτές ορίζονται από την ευρωπαϊκή ένωση.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NERO
Y
 

ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΝΕΡΟΥ

 

 

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ
Η υψηλή ισχύς (kw) επιτυγχάνεται χάρις σε μια σειρά από καινοτομίες , βασική εξ’αυτών το Onduling system , κυματοειδής επιφάνεια του θαλάμου καύσης, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Jollymec , που αυξάνει την επιφάνεια του θαλάμου καύσης. Επίσης το νερό αποθηκεύεται περιμετρικά του θαλάμου καύσης και όχι σε ξεχωριστό δοχείο, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μείωση των απωλειών και ταχύτητα στη θέρμανση.

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΩΣΗ
Η εργοστασιακή μόνωση εξασφαλίζει την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα , απλοποιεί την τοποθέτηση , μειώνει το συνολικό κόστος εγκατάστασης και ελαχιστοποιεί τις απώλειες θερμότητας από το εξωτερικό τοίχωμα του τζακιού. Ισχύει για τη σειρά Termojolly.

 

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Η κατασκευή των τζακιών καλοριφέρ Jollymec εκμηδενίζει τις απώλειες θερμότητας από το νερό προς τον αέρα περιμετρικά της εστίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απώλειες από το θάλαμο του νερού. Περισσότερη ισχύς για τα σώματα, εκμηδενισμός των απωλειών.

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΙΤ
Τα τζάκια καλοριφέρ  JOLLYMEC, διαθέτουν εγκατεστημένο πλήρες υδραυλικό KIT, απλοποιώντας την εγκατάσταση, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους ,μειώνοντας δραματικά το συνολικό κόστος δαπάνης για αγορά και εγκατάσταση τζακιού καλοριφέρ.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τα τζάκια καλοριφέρ Jolly-mec διαθέτουν ασφαλιστικές βαλβίδες πιέσεως σε 2,5 και 3,5 bar, θερμική βαλβίδα εκτόνωσης και σερπαντίνα ψύξης, που τα καθιστούν απόλυτα ασφαλή και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές νόρμες και προδιαγραφές.

 CALDOCONTROL
Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα προσαρμογής και αυτόματου έλεγχου της καύσης που μειώνει την κατανάλωση του ξύλου ώστε να καίγεται μόνο όσο ξύλο χρειάζεται για να πάρουμε την επιθυμητή θερμοκρασία,  και όχι περισσότερο. Εμποδίζει την άσκοπη καύση του καυσίμου, μειώνοντας έτσι το κόστος χρήσης και μεγιστοποιώντας τον χρόνο καύσης των ξύλων. Ελέγχει είτε την είσοδο του αέρα καύσης είτε την έξοδο των καπναερίων. Είναι εγκατεστημένο στις σειρές Termojolly insert και Foghet.
 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
Όλα τα τζάκια καλοριφέρ της Jolly-mec διαθέτουν σύστημα αποφυγής υγροποίησης το οποίο μειώνει τις επικαθίσεις (πίσσα) στα τοιχώματα του τζακιού από την καύση , χαρίζοντας μακροζωία στην επένδυση σας.

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όλα τα μοντέλα της JOLLYMEC καλύπτουν τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις όπως αυτές ορίζονται από την ευρωπαϊκή ένωση.
 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
Οι εκπομπές ρύπων είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης.