ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Posted by estianet 27/07/2016 39 Comment(s)

Η άποψη σας είναι σημαντική για μας!
Η εταιρεία Εστία πρωτοπορεί και εξελίσσεται, έχοντας ως αρχή τις ανάγκες των πελατών της.
Βοηθήστε μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι με τα σχόλια και τις προτροπές σας.

39 Comment(s)

ΦΟΒΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:
23/09/2016, 10:30:33 PM
Reply

ΤΟ 2012 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ UNIVERSAL JOLLY SUPER 90 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ <950>μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ,ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΚΑΛΗΠΤΕ. ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΞΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΜΑΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ <87>τμ.ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΙ Γ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...

Παυλιδης Γιαννης:
24/02/2017, 11:15:32 AM

Η εγκατασταση στην κατοικια μου (διαμερισμα 118 τμ.) κασσετας JOLLY MEC σε υπαρχον συμβατικο τζακι,τον Σεπτεμβριο του 2012, μπορω πλεον ανεπιφυλακτα να πω οτι αποδειχθηκε πολυ σωστη επιλογη.Επαληθευοντας πληρως τις τεχνικες προδιαγραφες λειτουργιας και αποδοσης,καλυπτει σχεδον αποκλειστικα (με μικρη υποστηριξη κλιματισμου) τις απαιτησεις θερμανσης της κατοικιας μου.Ταυτοσημη και η αποψη φιλων μου που το ειδαν και μετα απο συσταση μου το εγκατεστησαν.Συγχαιρω τους κατασκευαστες για το προιον τους το οποιο συστηνω χωρις κανενα ενδοιασμο!!!..Θεωρω υποχρεωση μου να ευχαριστησω την εταιρεια `ΕΣΤΙΑ` για την αψογη συνεργασια μας, υποστηριξη του προιοντος ,και εξυπηρετηση μου,με την αμεση εξευρεση-αποστολη παρελκομενου-αναλωσιμου της κασσετας, του μοναδικου που χρειστηκα στα 5 χρονια της λειτουργιας του !!!

BOURBOS THEOFANIS:
24/09/2016, 05:16:15 PM
Reply

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΟ 1995 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ JOLLY MEC ΣΤΟ TELGATE AΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ/ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΧΑΝΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ),ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΑΣΧΗΜΗ ΟΝΤΩΣ ΩΡΑ ΤΗΣ 'ΑΠΟΜΑΧΙΑΣ',ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΜΟΝΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΜΟΝΩΣΗ.ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1978,ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΑΝ ΤΟΤΕ,ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ,ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η JOLLY MEC,KAI,AN ΦΥΣΕΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ,ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ MAIL ΣΤΗΝ JOLLY MEC (ΚΑΠΟΙΑ Κα CLAUDIA SEMINARIO MOY ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ Δ Υ Ο ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ)ΕΥΡΩΠΗ ΓΑΡ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΙΑ ΜΑΧΙ D ME 2 ΠΟΡΤΕΣ CALDO CONTROL ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ,ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ 620 κμ/ωρα.ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 80 ΤΜ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30-40 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΤΟ DESIGN?(YΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΤΕ)ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΕΓΩ,Χ Α Ρ Μ Α Ο Φ Θ Α Λ Μ Ω Ν.ΑΝΤΑΞΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΝΕΤΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΟΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΣΣΕΤΑ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ 'JOLLY MEC',KAI ME THN TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΕΜΑΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ JOLLY MEC,ΕΥΓΕ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΤΙΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΝΑΤΣΑ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ Ο Λ Ο Ι Μ Α Σ.ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.

theofanis bourbos:
24/09/2016, 05:44:43 PM

SORRY GIA TO...TYΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΑΝΤΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ,ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΤΕ ΑΜΑ'ΒΓΑΖΕΙ ΦΙΔΙΑ,ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ 'ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ',ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΑΤΣΙΑΖΕΙ.ΝΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:
25/09/2016, 09:21:44 PM
Reply

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΩ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Καρφής Νίκος:
26/09/2016, 01:54:16 PM
Reply

Το 2013 έκανα μετατροπή του παραδοσιακού μου τζακιού σε ενεργειακό. Έβαλα κασέτα Jolly mec maxi c με ανεμιστήρα 410m3/h, με αεραγωγούς 4,5 μέτρα σε δύο κρεβατοκάμαρες. Ζεσταίνω πολύ καλά το σπίτι μου 80m2. Κατοικώ στο Πόρτο Ράφτη, καίω περίπου 3-4 τόνους ξύλα το χρόνο. Είναι η μοναδική θέρμανση που έχω και το καίω πολλές ώρες κάθε μέρα. Η μετατροπή έγινε χωρίς κανένα μερεμέτι . Στη συνέχεια έβαψα μόνο τα κανάλια των αεραγωγών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ότι μου είπαν αυτό και έγινε. Το έχω συστήσει και σε φίλους μου ανεπιφύλακτα.

Γεροχρήστος Κωνσταντίνος:
27/09/2016, 12:57:38 PM
Reply

Πριν 4 χρόνια ακριβώς έκανα μετατροπή του τζακιού μου από απλό σε ενεργειακό με την jolly mec maxi b. Αυτό που έχω να πω είναι ότι άλλαξε το σπίτι μου. Αρχικά to συνεργείο ήρθε με ραντεβού Σαββάτο 9:00 το πρωί και 18:00 είχαν τελειώσει. Το δε σπίτι το αφήσαν καθαρό σαν να μην είχε γίνει καμία εργασία. Μέχρι και το κουρτινόξυλο μας έβαλαν στη νέα θέση (λόγω αεραγωγού). Η απόδοση του μηχανήματος είναι καταπληκτική. Το σπίτι μου είναι 85τμ. με ταράτσα και γυμνό από τις 4 πλευρές. Με το τζάκι μπορώ να διατηρώ μια καλή θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς να γδύνομαι οικονομικά. Όσο αφορά το κόστος εγκατάστασης αν η τιμές του πετρελαίου είναι εκεί που λένε φέτος 90λ+ τότε μέχρι την άνοιξη θα έχω κάνει απόσβεση στο σύνολο της επένδυσης. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρω ότι με την τοποθέτηση της κασετίνας γλύτωσα και το κρύο που έφερνε το τζάκι από την καμινάδα τον χειμώνα με αποτέλεσμα το σαλόνι να γίνετε ψυγείο.Επίσης θα πρέπει να πω ότι πλέον απολαμβάνω το Τζάκι άφοβα χωρίς να φοβάμαι για κίνδυνο φωτιάς ενώ το βράδυ απλά ρίχνω δύο ξύλα και πάω για ύπνο. Σε όσους ενδιαφέρονται συστήνω ανεπιφύλακτα τόσο τη συσκευή η οποία είναι εξαιρετικά οικονομική όσο και την εταιρεία μια και είναι ειλικρινείς και έχει πολύ καλή απόκριση στο after sales. Όσο αφορά την ειλικρίνεια το τσέκαρα όταν με απέτρεψαν να περάσω ένα αεραγωγό στη ένα απομακρυσμένο υπνοδωμάτιο με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να πάω σε πιο ακριβό μοτέρ και να έχω επιπλέον 300-400Ε κόστος αεραγωγού ενώ το αποτέλεσμα θα ήταν με μικρή ενεργειακή απόδοση.

Στάθης:
27/09/2016, 12:59:25 PM
Reply

Το 2013 μετέτρεψα το τζάκι του σπιτιού σε ενεργειακό. Μετά από αρκετή έρευνα στο διαδίκτυο αποφάσισα τοποθετήσω το Universall Jolly 90. Υπήρχαν και φθηνότερες επιλογές αλλά το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο και προτίμησα το συγκεκριμένο. Μετά από τρία χρόνια χρήσης μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τόσο από τη συσκευή, όσο και από την εταιρεία. Επαγγελματίες με κεφαλαία, η τοποθέτηση έγινε με απόλυτο σεβασμό στο χώρο μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιαννης Τσινας:
27/09/2016, 08:01:00 PM
Reply

Απο το 2010 εκανα ερευνα αγορας για ενεργειακο Τζακι στο υπο κατασκευη σπιτι μου στην Αττικη Ιπποκρατειο Πολιτεια. Περασα απο την ΕΣΤΙΑ και ειχα μια πολυ καλη ενημερωση για ενεργειακα Τζακια και θερμανση με pellet. Υστερα απο Μηχανολογικη μελετη που οι ιδιοι με ενα μικρο κοστος φροντισαν να κανουν , μου προτειναν να βαλλω Ενεργεειακο τζακι της Jolly Mec 24000 Θερμιδων . και ως κεντρικο λεβητα (Σομπα) το Jolly Mec Arte Acciaio Heating Stove 21 KW . Το σπιτι μου ειναι σε 3 επιπεδα απο 120 τμ καθε επιπεδο και σε περιοχη με θερμρκρασιες πολυ χαμηλες την χειμερινη περιοδο. Ημουν δυσπιστος στην τελικη μου αποφαση αφου τοσο το κοστος αλλα και η αποδοση , που μου ελεγαν πως θα ειχα, θα με ζεστανε καλυτερα και ποιο οικονομικα σε σχεση με την παραδοσιακα θερμανση ενος Λεβητα πετρελαιου! Ομως πηρα την αποφαση αφου το κοστος του πετρελαιου τα τελευταια χρονια ειναι δυσβασταχτο και προτιμησα να μπω στην φιλοσοφια της εναλακτικης και οικονομικοτερης θερμανσης ξυλου και Pellet . Υστερα απο 6 χρονια και αφου κατοικω στο σπιτι μου εχω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!! στους ανθρωπους της ΕΣΤΙΑ που με επεισαν να τοποθετησω μαζι τους το ενεργειακο Τζακι και το κεντρικο συστημα θερμανσης στο σπιτι μου. Το ετησιο κοστος σε θερμανση εναι 30-40% λιγοτερο σε μια περιοχη που οι γειτονες μου καταναλωνουν τα διπλα απο εμενα . Το κοστος αγορας σε πολυ συντομο χρονικο διατημα θα εχει αποσβεση !!! Η αιθηση της ζεστης αλλα και της ατμοσφαιρας στο σπιτι ειναι πραγματικα υπεροχη.!! οι αεραγωγοι εκπεμπουν στο μεγαλυτερο μερος του σπιτιου την θερμοκρασια που εκπεμπει το Τζακι και μονο στις ποιο κρυες ημερες βαζουμε εντος το λενητα (Σομπα ) Pellet . To Service και ο ετησιος καθαρισμος πραγματοποιεται μονο απο το προσωπικο της ΕΣΤΙΑ και δεν εμπιστευομαι κανενα αλλον!! Ειναι εξυπηραιτικοι και προπαντον κανουν την δουλεια τους χωρις να φανει ουτε κοκκος απο σκονη στο χωρο. Απλα ειναι επαγγελαμτιες και συστηνουν τα καλυτερα συστηματα Θερμανσης Ξυλου και Pellet!! Υατερα απο ολα αυτα οι γειτονες μου σιγα - σιγα ο ενας μετα τον αλλο μετατρεπουν το Τζακι τους σε ενεργεικο!! Τωρα το μονο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να κουβαλας και να προμηθευεσαι ξυλα και Pellet που καταλαμβανουν χωρο . Αλλα τι να κανουμε η θα ζεστενεσαι φθηνα η θα πρεπει να επομιζομαστε το βαρυ τιμημα του κοστους πετραιελαιου και ρευματος!!!! Οσοι μπορουν το διχως αλλο η λυση δινεται απο τους πλεον επαγγελματιες στο χωρο την ΕΣΤΙΑ !!!! Προσωπικα τους ευχομαι να συνεχισουν τη δουλεια τους και να ζεστανουν φτηνα οσους περισσοτερους μπορουν!!!

ΠΑΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ:
28/09/2016, 12:49:28 PM
Reply

Το 2013 εγκατέστησα μια αερόθερμη κασέτα Universaljolly maxi d εξαρχής με αεραγωγούς στα δωμάτια. Το σπίτι βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο. Είναι 116m2 σε δύο επίπεδα. Δεν έχει καλοριφέρ. Τα παράθυρα είναι αλουμινίου και οι τοίχοι από τουβλίνο. Όταν πηγαίνουμε τον χειμώνα το σπίτι είναι κρύο. Περίπου σε 1 ώρα λειτουργίας ζεσταίνει όλο το σπίτι. Ιδιαίτερα τον πάνω όροφο τον οποίο και κάνει φούρνο. Ο κάτω όροφος έχει ύψος 3-6 μέτρα και είναι περίπου 80m2. Κι εδώ το τζάκι τα καταφέρνει μια χαρά. Η ζέστη κρατάει όλη τη νύχτα και η θέρμανση είναι ευχάριστη και υγιεινή. Όταν είδαμε αυτά τα αποτελέσματα αποφασίσαμε τον επόμενο χρόνο 2014 να εγκαταστήσουμε τζάκι Jolly mec στην κύρια κατοικία μας στην Αγριλέζα Αχαρνών. Το σπίτι μας αυτό είναι περίπου 250μ2 σε 4 επίπεδα. Κι εδώ δεν πέσαμε έξω. Αφού προηγήθηκε μελέτη και εγκαταστήσαμε Termojolly 80 τζάκι καλοριφέρ, γιατί είχαμε ήδη λέβητα πετρελαίου και σώματα. Ζεσταίνει πάρα πολύ καλά ειδικά τα 3 επίπεδα. Παράλληλα η ΕΣΤΙΑ μας έδωσε τη δυνατότητα να ρυθμίζουμε τα επίπεδα όπως εμείς θέλουμε. Όταν λείπουμε από το σπίτι αρκετό καιρό και το σπίτι είναι κρύο τότε μόνο ανάβουμε για 10 λεπτά το λέβητα μιας και τον έχουμε μαζί με το τζάκι. Μετά από 10-12 λεπτά αλλάζουμε τον διακόπτη και αναλαμβάνει το τζάκι. Μετά το μόνο που μας μένει είναι να ρίχνουμε κάπου κάπου ξύλα. Κρατάει τη ζέστη σταθερή και για πολλή ώρα. Με ένα γέμισμα κρατάει όλη τη νύχτα. Το πρωί βρίσκουμε ακόμα ξύλα αναμμένα. Μας βγαίνει πολύ πιο οικονομικό από το πετρέλαιο. Λύσαμε το πρόβλημα της θέρμανσης. Συστήνω τη συνεργασία με την ΕΣΤΙΑ

Μαριαννα Κωστοπουλου:
30/09/2016, 09:21:03 PM
Reply

Πριν τρία χρόνια μετέτρεψα το κλασικό τζάκι που είχα σε ενεργειακό Jolly maxi C eco. Οι τεχνικοί που το εγκατέστησαν έκαναν μια προσεγμένη και καθαρή δουλειά. Η απόδοση είναι πολύ καλή στους χώρους του σπιτιού και κυρίως εκεί που το χρειαζόμαστε περισσότερο (σαλόνι, κρεβατοκάμαρες). Το μεγαλύτερο θετικό αποτέλεσμα ειναι οτι απο τότε δεν χρειάστηκε να βάλουμε ξανά πετρέλαιο. Το συνιστώ σαν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης ανεπιφύλακτα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΜΠΑΜΠΑΣ:
07/10/2016, 09:09:20 AM
Reply

Το 2012 μετέτρεψα το τζάκι του σπιτιού μου από απλό σε ενεργειακό βάζοντας κασετα jolly mec 90.Μετά από τρία χρόνια χρήσης βασικής θέρμανσης είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της συσκευής και των ανθρώπων-τεχνικών της εταιρείας ΕΣΤΙΑ κατα την τοποθέτηση,συντήρηση και επικοινωνία μαζί τους.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΑΜΠΑΜΠΑΣ:
07/10/2016, 09:09:21 AM
Reply

Το 2012 μετέτρεψα το τζάκι του σπιτιού μου από απλό σε ενεργειακό βάζοντας κασετα jolly mec 90.Μετά από τρία χρόνια χρήσης βασικής θέρμανσης είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της συσκευής και των ανθρώπων-τεχνικών της εταιρείας ΕΣΤΙΑ κατα την τοποθέτηση,συντήρηση και επικοινωνία μαζί τους.

KΑΠΕΛΟΥΔΗ ΗΛΙΑΝΑ:
12/10/2016, 12:47:09 PM
Reply

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΟΙΚΙΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ-ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΕΙΤΟΥΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΚΡΟΥΠΗΣ ΗΛΙΑΣ:
19/10/2016, 08:14:44 PM
Reply

ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΠΙΤΙ(120τμ).ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΟΦΙΤΑΣ (130 τμ) ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.Ο ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ.ΣΥΣΤΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ <ΕΣΤΙΑ> ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ:
26/10/2016, 12:32:51 AM
Reply

Το καλοκαιρι που μας περασε αποφασισα να βαλω 2 ενεργειακα τζακια. Κατεληξα σε μια jolly mec eco και λογω κοστους σε μια αλλη κασετα. Ενω μου ειχαν πει οτι θα τα φερουν τα τζακια σε ενα μηνα μου τα εφεραν μεσα σε 10 μερες. Παρολο που ηταν δυσκολα στην τοποθετηση η δουλεια που εκαναν ηταν εκπληκτικη!!! Χωρις κανενα μερεμετι!! Οσοι τα εχουν δει πιστευουν οτι σπο την αρχη ηταν ενεργειακα. Συγχαρητηρια για την δουλεια σας και σας ευχαριστουμε πολυ!Τιποτα τελικα δεν ειναι τυχαιο!!!Για ενα μονο πραγμα ισως να εχω μετανιωσει: Οτι δεν εβαλα jolly mec και στο αλλο τζακι.Ολοι οι ανθρωποι της Εστιας απο το πρωτο ραντεβου μεχρι και το τελευταιο ηταν αψογοι.Σας ευχαριστω και παλι!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔ.:
31/10/2016, 12:35:40 PM
Reply

Δεν αρκεί να έχεις ένα εξαιρετικό προϊόν όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εστίες της jolly Μec, για να είναι ικανοποιημένος ο πελάτης, επιπλέον θα πρέπει το after sales service να είναι υψηλού επιπέδου και αυτό η εταιρείας σας το αποδεικνύει με το παραπάνω κάθε φορά που θα χρειαστώ κάτι. Είτε αυτό αφορά κάτι απλό όπως ο ετήσιος καθαρισμός τζακιού και καμινάδας, είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη μετατροπή. Οι υπάλληλοι που έρχονται στο σπίτι μου όχι μόνο γνωρίζουν άψογα την δουλεία τους αλλά πάντα με το χαμόγελο θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να πραγματοποιήσουν κάθε μου απαίτηση. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε μια θαυμάσια συνεργασία, σας ευχαριστώ θερμά!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ:
02/11/2016, 09:00:43 PM
Reply

ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ TERMOJOLLY INS 80X85 special,ΚΑΣΕΤΑ ΝΕΡΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ Α. ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

,ΦΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ:
07/11/2016, 11:48:51 AM

CommentΠΡΙΝ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΗΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

Ανδρέας Βέττος:
07/11/2016, 11:30:33 PM
Reply

Πριν από τέσσερα χρόνια είχα την έμπνευση αλλά και την τύχη να μετατρέψω το απλό τζάκι μου σε ενεργειακό, αγοράζοντας την κασσέτα της JOLLY MEC MAX με υγραντήρα και με ρύθμιση caldo. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός στην συνέχεια όμως ήμουν ενθουσιασμένος. Το συνεργείο άψογο, ότι είπε το εκπλήρωσε, ανενόχλητο, προσεκτικό, πραγματικοί επαγγελματίες. Ο κ. Δημήτρης βαθύς γνώστης του χώρου, πλήρως καταρτισμένος και πανέτοιμος να απαντήσει σε οιαδήποτε απορία. Οι προτάσεις τους τεκμηριωμένες, οι λύσεις τους ενδεδειγμένες, οι τιμές τους από τις καλύτερες για την ποιότητα των προιόντων τους. Το αποτέλεσμα, 121 μ2 ζεστά, αρωματισμένα με λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου στην θήκη του ενσωματωμένου υγραντήρα, οικονομικό με κόστος ίσο και λιγότερο του φυσικού αερίου, καθαρό χωρίς κάπνες και μυρωδιές, ευέλικτο με χρήση όποτε και όταν το θέλεις για όσο το θέλεις και με την ένταση που το θέλεις. Με λίγα λόγια σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, εάν θέλετε να νιώσετε πραγματική ζεστασιά χωρίς να σας κάψει ο λογαριασμός.

Δημήτρης Μάρης:
08/11/2016, 12:31:10 PM
Reply

Το 2007 μετά από έρευνα αγοράς, επισκέφθηκα την έκθεση της ΕΣΤΙΑ στο Κερατσίνι, όπου με κέρδισε η επαγγελματική αντιμετώπιση του υπεύθυνου καταστήματος!! Συζητήσαμε διεξοδικά τις ανάγκες μου, βρήκαμε και καταλήξαμε στην καλύτερη δυνατή λύση, όχι στην οικονομικότερη, αλλά σε αυτή που αποδεδειγμένα άξιζε την τιμή της. Ακολούθησε η παρουσίαση προτάσεων επένδυσης - διακόσμησης από το τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας και η συμφωνήσαμε την ημέρα εγκατάστασης. Το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης τηρήθηκε απόλυτα, το κατασκευαστικό τμήμα εργάστηκε με επαγγελματισμό, προσέχοντας τις ιδιαιτερότητες του χώρου αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια, παραδίδοντας μας αυτό ακριβώς που είχαμε συμφωνήσει και εμείς περιμέναμε. Το after sales sarvice της ΕΣΤΙΑ, το θεωρώ μοναδικό στο είδος του. Για αυτούς τους λόγους την συστήνω ανεπιφύλακτα!!

spiros:
08/11/2016, 07:42:34 PM
Reply

Είναι άπαιχτοι επαγγελματίες. Έχω συνεργασία 10 χρόνων. Τους γνώρισα ως εξής. Όταν έφτιαχνα το σπίτι μου στο Καπανδρίτι το 2006 ζήτησα απο τον Κο Δημήτρη Προσφορά για 2 ενεργειακά τζάκια Ιταλικά με 2πλα τοιχώματα, με γυψοσανίδες & τα παρελκόμενα. Η τιμή παρότι οι αγελάδες ήταν παχιές ήταν απαγορευτική. 15.000€ κ για τις 2 κατασκευές. Δεν σε βλέπω τούμπανο σκέφτηκα ο πονηρός. Ψάχνοντας στο χλμ πιο κάτω βρέθηκα στην πόρτα του κ Μπούλη, άλλος κατασκευαστής τζακιών, (Ελληνικής Προέλευσης) τα οποία τα βρήκα στο 1/4 της τιμής παραδοτέα. Θα ζεσταθώ του είπα, κ αυτός όλο αυτοπεποίθηση θα καείς ζωντανός απάντησε. Ο πού...ς το εννοούσε. Στο πρώτο δοκιμαστικό άναμα του τζακιου & ενώ οι εργασίες του σπιτιού μου κοντεύουν να τελειώσουν έβαλα φωτιά & άφησα τα συνεργεία να ρίχνουν κανένα κούτσουρο μέσα για να καεούν τα μαντέμια και να το δοκιμάσουμε. Κατά τις 13:00 με παίρνουν οι μάστορες τηλ. κ μου λένε όλο αγχος & αγωνία έλα το σπίτι σου καίγετε. Να μην τα πολυλογώ είχε καεί η μιά πλευρά της στέγης του σπιτιού μου κ όλα τα έπιπλα, ενώ η πυροσβεστική είχε βάλει κ αυτή το χεράκι της στις καταστροφές σπάζοντας τις τζαμαρίες με τσεκούρι κλπ, κλπ.... Απογοητευμένος & ενω δεν έχω καθόλου διάθεση να συνεχίσω να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου, αναθέτω στην γυναίκα μου να βρεί συνεργείο για να ξαναφτιάξουμε τα τζάκια.Ψάχνοντας περιοδικά & ρωτόντας φίλους κατάληξε στην ΕΣΤΙΑ. Με παίρνει απο το χεράκι κ πάμε στα παιδιά.Εξυπηρετηκότατοι με το χαμόγελο γίναμε τα καλύτερα φιλαράκια. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει 2 τζάκια ενεργειακά απο το 2006. Έχω ένα σπίτι 260TM.Ζεσταινόμαστε αποκλειστικά με τα τζάκια. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να ανάψουμε το 2ο τζάκι, η ζέστη είναι φοβερή. Είμαι θεωρώ απο τους πρώτους που βαλα ενεργειακά τζάκια και η διαφήμηση του προιόντος είναι φοβερή απο μόνη της. Όποτε έχω χρειαστεί κάποιο service είναι τυπικοί & πάνω απ΄όλα επαγγελματίες. Άργησα να το καταλάβω πληρώνοντας 2 φορές το ίδιο προϊόν. Συγχαριτήρια παιδιά. Πάντα καλές αξιόλογες δουλιές. Σ.Π.

Θανάσης Γιαπλές:
11/11/2016, 10:58:29 AM
Reply

Πριν από 6 χρόνια μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα στην αγορά του JOLLY MEC 90. Η επιλογή του JOLLY MEC 90 έγινε με το σκεπτικό: 1) για το ότι έχει μεγάλη θερμαντική ικανότητα και 2) για το ότι θέλω να θερμάνω δύο ορόφους από 116 τ.μ. έκαστος. Ήρθαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας , είδαν και μελέτησαν τον χώρο, συζητήσαμε για της πιθανές θέσεις εγκατάστασης και επιλέξαμε μία θέση όχι την πιο εύκολη αλλά την πιο δύσκολη. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τους τεχνικούς και για την εταιρία (κατά ομολογία τον τεχνικών είναι η δυσκολότερη εγκατάσταση που τους έχει τύχη μέχρι στιγμής που κάνουν) το τελικό αποτέλεσμα με λίγα λόγια απλά υπέροχο. Όταν άρχισαν οι εργασίες γινόταν ένας οργασμός από τα 5 άτομα του συνεργείου (απόλυτος συντονισμός μεταξύ τους)ο καθένας στον τομέα του, χρησιμοποιήσαμε 27 μέτρα αεραγωγούς ανοξείδωτους διαμέτρου 100mm, στην μια έξοδο θερμού αέρα από τις τρείς που διαθέτει το JOLLY MEC τοποθετήσαμε ένα βοηθητικό μοτέρ για να θερμάνουμε τα 4 δωμάτια (2 επάνω και 2 κάτω), οι αγωγοί επενδύθηκαν με γυψοσανίδα (αν δεν σου πω ότι εδώ περνούν αεραγωγοί δεν θα καταλάβεις τίποτα) η δε καμινάδα σοβατίστηκε και όλα αυτά δίνουν ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Μετά την πάροδο 4 ημερών εργασιών έγινε καθαρισμός του χώρου από το συνεργείο που δείχνει μια καθαρή και προσεγμένη δουλειά (μέχρι και σφουγγάρισμα) έγινε άναμμα του τζακιού και τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα. Η λειτουργία του τζακιού όλα αυτά τα χρόνια είναι άψογη και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την θερμαντική του απόδοση όμως πρέπει να τονίσω ότι είμαι και τυχερός που επέλεξα μια εταιρία σαν την ΕΣΤΙΑ γιατί πέρα από εταιρία είναι και ά ν θ ρ ω π ο ι με Α κεφαλαίο και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν τζάκι στο σπίτι τους.

Ρούσσης Γιώργος:
16/11/2016, 10:22:08 AM
Reply

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΕΣΤΗ, ειδικότερα : Το 2013 μετά από έρευνα αγοράς, επισκέφθηκα την έκθεση της ΕΣΤΙΑ στην Ηλιούπολη. Συζητήσαμε διεξοδικά τις ανάγκες μου, βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση΄, σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας. Καταλήξαμε στην επιλογή του JOLLY MEC 90. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το αποκαλέσω το ¨απόλυτο μηχάνημα θέρμανσης¨. Η θερμαντική ικανότητά του είναι μοναδική, αφού ζεσταίνουμε 120 τ.μ, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα και το design του είναι εξαιρετικό. Βέβαια και πρέπει να αναφερθώ στην ημέρα της τοποθέτησης της κασέτας, ενώ φάνταζε κάτι το τρομερό (σκαψίματα, κατεδαφίσεις κλπ)δεν καταλάβαμε το παραμικρό, έγιναν όλα με επαγγελματισμό χωρίς καμία ακαταστασία. Με τη σημερινή μου πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία, από το 2013, διαπίστωσα και εγώ ότι οι φορείς της επιχείρησης εκτός από επαγγελματίες είναι και αξιόλογοι άνθρωποι. Ευελπιστώ ότι η συνεργασίας μας θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον.

Νίκος Νικοβιάς:
17/11/2016, 01:06:28 PM
Reply

Αποφάσισα να κάνω το παραδοσιακό Τζάκι μου ενεργειακό και εμπιστεύτηκα την "ΕΣΤΙΑ JOLY MEC". (Τοποθέτησα την UNIVERSALJOLLY MAXI C eco) . Σας πληροφορώ ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου! Με απαράμιλλο επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και συνέπεια εγκατέστησαν στο σπίτι μου το ενεργειακό τζάκι που αγόρασα,μέσα σε μια μέρα. Και το αισθητικό αποτέλεσμα άψογο! Τώρα χαίρομαι την θαλπωρή που μου προσφέρει το τζάκι μου και χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα!!!. :).

John Dimopoulos:
17/11/2016, 01:19:08 PM
Reply

Το 2011 αγοράσαμε ενεργειακό τζάκι απο την Estia.Η συνεργασία μαζί τους ήταν άριστη.Ειδικά θερμές ευχαριστίες στον κύριο Δημήτρη ο οποίος με την τεχνογνωσία ,τη διάθεση του και την επάρκειά του μας καθοδήγησε πολύ σωστά αναλύοντας τις ανάγκες μας και τις λύσεις που θα τις κάλυπταν.Έχουν περάσει 5 χρόνια και είναι κοντά μας σε οτι χρειαστούμε τόσο ο ίδιος όσο και ο Ανδρέας ο γίος του.Συστήνω ανεπιφύλακτα την Εστία και τους ανθρώπους της σε όποιον θέλει να αγοράσει τζάκι.

Παναγιώτης Δεληγιάννης:
17/11/2016, 06:04:52 PM
Reply

Το 2010 ανακαινίσαμε το διαμέρισμά μας στο Μαρούσι. Ένας φίλος που είχε μετατρέψει το παραδοσιακό του τζάκι σε ενεργειακό, μας πρότεινε να κάνουμε το ίδιο και μας σύστησε την ΕΣΤΙΑ. Είχαμε διαπιστώσει και εμείς σε τακτικές επισκέψεις στο σπίτι του τη θαλπωρή αλλά και την πολύ καθαρή ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ένα ενεργειακό τζάκι έναντι ενός συμβατικού. Αφού κάναμε και εμείς μία έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε πως η ΕΣΤΙΑ ήταν η πιο συμφέρουσα επιλογή και δεν διαψευσθήκαμε. Οι άνθρωποι είναι 100% επαγγελματίες, η τοποθέτηση ήταν άψογη και η λειτουργία εξαιρετική. Όλα αυτά τα χρόνια το τζάκι είναι η πιο ελκυστική γωνιά του διαμερίσματός μας. Η ατμόσφαιρα παραμένει πάντα πολύ καθαρή και επιπλέον η οικονομία σε ξύλα είναι εντυπωσιακή. Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ:
27/11/2016, 09:50:37 AM
Reply

Πριν από έξι χρόνια μετατρέψαμε το τζάκι του σπιτιού μας από παραδοσιακό σε ενεργειακό. Την μετατροπή ανέλαβε η εταιρεία "ΕΣΤΙΑ" και η κασέτα η οποία τοποθετήθηκε μέσα στο παλιό τζάκι ήταν αυτή της JOLLY MEC. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το νέο μας τζάκι μετατράπηκε πλέον σε εστία θέρμανσης ολόκληρου του σπιτιού μειώνοντας παράλληλα το κόστος θέρμανσης εξαιτίας της μείωσης της κατανάλωσης πετρελαίου. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία.

ΕΛΛΗ ΜΑΝΤΑ ΡΟΥΣΣΗ:
28/11/2016, 12:06:21 PM
Reply

Έχουμε τοποθετήσει ενεργειακό τζάκι από τον Ιανουάριο του 2013. Όλα αυτά τα χρόνια δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα από άποψη λειτουργίας. Μετά από 4 σχεδόν χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε service (καθαρισμός καμινάδας- έλεγχος μηχανισμού). Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι η επιλογή μας ήταν η ΣΩΣΤΗ. Το after sales service της ΕΣΤΙΑ, είναι μοναδικό στο είδος του, δίνοντας έμφαση στον επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε.

Aris:
28/11/2016, 03:34:03 PM
Reply

To 2012 έβαλα από την ΕΣΤΙΑ ένα λέβητα ξύλου Pellet στην Αθήνα 80.000 θερμίδων. Ζεσταίνουμου 2 σπίτια περίπου 100m2, 2 γκαρσονιέρες και ένα μικρό κατάστημα το οποίο μάλιστα καταναλώνει πολύ ζεστό νερό χρήσης. Καταναλώναμε περίπου 4000 λίτρα ετησίως πετρέλαιο τώρα καταναλώνουμε περίπου 6 τονους pellet. Ήδη έχουμε κάνει απόσβεση της αξίας του και μας έχουν μείνει και χρήματα. Η συντήρηση του είναι η εξής: Τις κρύες μέρες του χειμώνα που δεν σβήνει καθόλου τον γεμίζουμε με 6 τσουβάλια των 15kg την ημέρα. Ο λέβητας χωράει περίπου 130kg. Χρειάζεται 1 φορά το μήνα καθάρισμα. Με μια ειδική σκούπα για στερεά καύσιμα χρειάζεται περίπου 1 ώρα για να καθαριστεί.Συντήρηση θέλει κάθε χρόνο. κάτι που εμείς δεν έχουμε ακολουθήσει παρόλα αυτα με 1 service δεν έχουμε συναντήσει κανένα πρόβλημα. Η εγκατάσταση είναι άψογη και οι εργασίες πήραν 3 ημέρες.Μας έδωσαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μόνο μια μεγάλη εταιρεία μπορουσε. Χρησιμοποιούμε pellet οποιασδήποτε ποιότητας χωρίς κανένα πρόβλημα, δοκιμάσαμε και pellet από πυρηνα ελίας, το έκαιγε καλά και ήταν πολύ οικονομικό αλλά μύριζε όλη η γειτονιά και το σταματήσαμε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και από το προιόν και από την ΕΣΤΙΑ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! ¨Έχουμε πάψει πλέον να μας νοιάζει πόσες ώρες θα κάψει ο λέβητας και τα σπίτια μας είναι συνέχεια ζεστά.

ΣΚΟΥΦΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:
29/11/2016, 06:14:06 PM
Reply

Τοποθέτησα και εγώ τον Οκτώβριο 2013 στην Ηλιούπολη μια κασέτα ενεργειακή universal jolly maxi c 24.4 kw. Θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου σχετικά με : α)το συνεργείο ήρθε στην ώρα του δεν λέρωσε καθόλου παρόλο τα σπασίματα γ)δεν ξεπέρασαν τις ώρες που μου είχαν πει σχετικά με την μετατροπή ε)παρεδοσαν τον χώρο όπως τον βρήκαν δ) και το καλύτερο από όλα ζεσταίνομαι!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΛΩΣΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

SOFIA PAPADOPOULOU:
02/12/2016, 11:02:56 AM
Reply

εμεισ βαλαμε καινουριο ενεργειακο τζακι με φουλ τοποθετηση αγωγων σε ολους τους χωρους και οφειλω να ομολογησω οτι το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο. η αποδοση του τζακιου ειναι εξαιρετικη και το τζακι στο σαλονι ειναι το στολιδι του σπιτιου. Ευγενεια, επαγγελματισμος και αμεσοτητα ειναι καποια απο τα χαρακτηριστικα της εταιριας. χαρη στο τζακι σας το σπιτι μασ ειναι ζεστο και πιο ομορφο απο πριν. Ευχαριστουμε.

Παναγιωτης Βασιλακης:
03/12/2016, 01:00:32 PM
Reply

Το φθινοπωρο του 2013 αρχισα να ψαχνω για ενεργειακες κασετες για να βελτωσω την αποδοση του τζακιου. Ειδα 4-5 αλλα δεν μπορουσα ν αποφασισω γιατι κατι διαφορετικο απο καθε μια δεν με ικανοποιουσε, μεχρι που επισκεφθηκα μια εκθεση που γινοταν τοτε και ανακαλυψα την Jolly Mec απο την ΕΣΤΙΑ η οποια πραγματικα με εντυπωσιασε. Ετσι με τη βοηθεια ενος αντιπροσωπου (νομιζω Σπυρος ηταν το μικρο του ονομα)διαλεξα το μοντελο εκεινο μου μου ταιριαζε καλυτερα δηλαδη: κασετα UNIVERSALJOLLY MAXI C με αυτοματο ελεγχο καυσης και υγραντηρα. Η εγκατασταση εγινε σε μια ημερα χωρις να "ξεκοιλιασουν" το τζακι και χωρις να αφησουν την ελαχιστη σκονη οταν τελειωσαν καθως απομονωσαν το χωρο γυρω απο το τζακι με ειδικα ναυλον και σιδερα (εκαναν ενα ας πουμε ξεχωριστο δωματιο). Δεν προκληθηκε καμμια ζημια στην οψη του τζακιου ουτε στον περιβαλλοντα χωρο . Σημερα τρια χρονια μετα μπορω να πω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες επενδυσεις που εκανα στο σπιτι καθως ζεσταινω ολο το καθιστικο με την ενιαια κουζινα (μεριπου 65 τμ) καθως και το υπνοδωματιο που ειναι πισω απο το τζακι. Συγχαρητηρια στην εταιρια γιατι μου εδωσε ακριβως οτι μου υποσχεθηκε και πραγματικα αποδιδει οτι επιθυμουσα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΡΓΥΡΗΣ:
06/12/2016, 09:58:43 PM
Reply

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΤΖΑΚΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΥΦΗΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.

Μιχαλοπούλου Αναστασία:
14/12/2016, 10:13:08 PM
Reply

Το 2012 εγκατέστησα στο σπίτι μου ενεργειακό τζάκι.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από το τζάκι όσο και από το αποτέλεσμα της δουλειάς της εταιρείας.Το σπίτι μου είναι 136τμ. και με το τζάκι έχω τέλεια απόδοση.Θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα την εταιρεία Εστία για την σωστή καθοδήγηση και την άριστη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα.

Περιστεράκης Ιωάννης:
17/12/2016, 09:00:57 PM
Reply

Εχω τοποθετήσει το 2011 μια εστία της jolly mec .Οι θερμοκρασίες που έχουμε στην περιοχή που είμαι (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)πέφτουν πολλές φορές, πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, εντούτοις η θερμοκρασία στο 110 τμ διαμέρισμα που έχω τοποθετήσει την εστία universjolly MAX D δεν "πέφτει" κάτω από τους 20 βαθμούς στις κρεβατοκάμαρες που απέχουν από την εστία 15 μέτρα ΚΑΙ χωρίς αεραγωγούς.Η επαγγελματική δουλειά του ανθρώπου που τοποθέτησε την κασέτα σε μόλις 12 ώρες (μιλάω για τον Ανδρέα),με άφησε έκπληκτο και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να γκρεμίσει το παλιό(ανοιχτού τύπου )τζακιού προκειμένου να τοποθετήσει την νέα εστία.Το σπίτι δεν επιβαρύνθηκε ούτε στο ελάχιστο από μπάζα ή σκόνη .Η επίσκεψη του κ.Δημήτρη μετά απο λίγο καιρό για να δει το αποτέλεσμα της τοποθέτησης, καθώς επίσης και η διάθεσή του να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που θα ανέκυπτε στο μέλλον με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος .Μετάνοιωσα μόνο που δεν επέλεξα την κασέτα νερού προκειμένου να έχω ΚΑΙ ζεστό νερό.ΣΥΣΤΗΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ αλλά και την jolly mec ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.Στα πέντε χρόνια έσπασε μόνο η μαντεμένια σχάρα.

ΤΣΙΣΤΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:
03/01/2017, 10:52:21 PM
Reply

ΤΟ 2012 ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ,ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΖΑΚΙ,ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΨΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 6ο ΟΡΟΦΟ!!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ,"ΕΣΤΙΑ".ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ:
06/01/2017, 09:16:46 PM
Reply

Το φθινόπωρο του 2014, ύστερα από αρκετή έρευνα αγοράς, επισκέφτηκα την ΕΣΤΙΑ. Είχα αποφασίσει να αναβαθμίσω το παλιό παραδοσιακό μου τζάκι, σε ενεργειακό, τοποθετώντας κασέτα. Έχοντας επισκεφτεί και άλλους ''εξειδικευμένους'' όσον αφορά την τοποθέτηση κασέτας και την μετατροπή του παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό, από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως οι άνθρωποι είναι εξειδικευμένοι και γνώστες του θέματος. Μου εξήγησαν-ανέλυσαν τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για την λειτουργία του τζακιού. Έτσι, αποφάσισα και κάθε μήνα προσπαθούσα να αποταμιεύω ένα ποσό, ώστε να καταφέρω να τοποθετήσω κασέτα της JOLLY MEC (καθότι τα οικονομικά μου ήταν δύσκολα). Τελικά, Νοέμβριο του 2016 τοποθέτησα την ενεργειακή κασέτα UNIVERSALJOLLY MAXI C eco, και δικαιώθηκα απόλυτα τόσο για την επιλογή μου, αλλά και για την υπομονή μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τοποθετώντας JOLLY MEC, λύνεις το πρόβλημα σου.Οι άνθρωποι είναι άψογοι επαγγελματίες και σωστοί στην δουλειά τους. Όλα έγιναν όπως μου είπαν. Προτείνω ανεπιφύλακτα και την εταιρεία, και την JOLLY MEC.-

Stayros Athanasiou:
03/02/2017, 11:05:39 AM
Reply

Το φθινόπωρο του 2009 τοποθέτησα την ενεργειακή κασέτα UNIVERSALJOLLY MAXI eco με το σπιτι να έχει πυλωτή από κάτω και από πάνω κεραμίδια και το σπιτι είναι στον δήμο Διονύσου το σπίτι το ζεστένει χωρίς να ζορίζετε το τζάκι και λόγω της δουλειάς μου και τα κλαδέματα από τα δέντρα του κήπου μου έχω κάνει απόσβεση της κασέτας τρεις φωρες

Manos Tsikalakis:
16/02/2017, 12:48:53 PM
Reply

Μετά από 2 τζάκια και 7 έτη λειτουργίας πρέπει να πω ότι πρόκειται για αρίστης ποιότητος προιόντα. Ο επαγγελματισμός δε της εταιρείας θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.Εξαιρετικοί τεχνίτες αλλά ακόμα περισσότερο ευγενείς και έντιμοι.Η υποστήριξη και μετά την αγορά με έχει αφήσει πάντοτε ικανοποιημένο.

Νίκος Μήττας:
18/02/2017, 07:27:41 PM
Reply

Το 2013 προσπαθώντας να μετατρέψω ένα κλασικό τζάκι που είχα σε ενεργειακό, κατέληξα στην εταιρεία "ΕΣΤΙΑ" και στην κασέτα universal της Jolly mec. Εντυπωσιάστηκα από τον επαγκελματισμό της ομάδας εγκατάστασης και την απόδοση της εστίας. Η μελέτη του χώρου και η όλη εργασία έγινε με τρόπο υποδειγματικό. Χρησιμοποιώ ήδη τρία χρόνια τώρα την εστία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την θερμοκρασία που έχω σε όλο το διαμέρισμα. Στο διάστημα αυτό των τριών χρόνων, όποτε τηλεφώνησα στην εταιρεία "ΕΣΤΙΑ", είχα μία πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της. Η υποστήριξη των πελατών της συνεχίζεται και μετά την εγκατάσταση της εστίας με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαρητήρια, συνεχίστε με τον ίδιο επαγγελματισμό που σας διακρίνει!

ΜΙΧΑΛΗΣ:
14/01/2024, 10:29:23 PM
Reply

Βάλαμε την κασετίνα την 80!Δεν έχουμε λόγια για την ποιότητα και την απόδοση!Ομως θα ήθελα να τονίσω και να ευχαριστήσω τον κύριο Ευγενή Κουλουρη για την απίστευτη δουλειά του και τον επαγγελματισμό του καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας!!!!Μακαρι να υπήρχαν πολλοί μάστορες σαν αυτόν!!!!

Leave a Comment