Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΣΤΙΑNET

Η εταιρεία ΕΣΤΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο του ενεργειακού τζακιού από το 1996. Από το 2006 λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία
.
Πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, άριστο after sales service, συνεχής εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και σωστή αναγνώριση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά , καθιστούν την ΕΣΤΙΑ τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.
.
Παρακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες, η ΕΣΤΙΑ παρέχει στο ελληνικό κοινό μέσω πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων αλλά και ίδιας παρουσίας ,τα προϊόντα  του εργοστασίου Jolly-mec που συνδυάζουν την υψηλότερη τεχνολογία , τις υψηλότερες αποδόσεις στις χαμηλότερες τιμές.
.
Σας υποστηρίζουμε σε όλες τις φάσεις του έργου, με αυτοψία τεχνικού στο χώρο σας , τεχνική μελέτη, προσφορές με όλες τις δυνατές επιλογές, ανάλυση των δυνατοτήτων με βάση τις ανάγκες, τρισδιάστατο σχεδιασμό του τζακιού στις διαστάσεις του χώρου σας, τοποθέτηση από συνεργείο της ΕΣΤΙΑΣ, γραπτή εγγύηση σωστής λειτουργίας, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει μετά την πώληση.
.
Ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης, υψηλή αισθητική, μοναδική τεχνολογία, πελατοκεντρική φιλοσοφία, συνεργεία που εργάζονται αποκλειστικά για την ΕΣΤΙΑ με τις προδιαγραφές που ορίζει η εταιρεία, στις καλύτερες τιμές με τις υψηλότερες εγγυήσεις .
.
Η εταιρεία ΕΣΤΙΑ πρωτοπορεί και εξελίσσεται , προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες έχοντας κλείσει δύο δεκαετίες γνώσης και συνεπείας στο χώρο του ενεργειακού τζακιού.